Forum o Harrym Potterze
W tym temacie każdy nowy użytkownik powinien przywitać się, przedstawić i powiedzieć coś o sobie. Powinien, ale to nie oznacza, że musi. Nikogo wieszać nie będziemy;)
No więc. Ja mam na imię Marta, mieszkam w pewnej stu tysięcznej wiosce, mam trzynaście lat, posiadam brata, niedługo również psa, kocham czytać, rysować, pisać i jestem wredna. Wczoraj razem z drugą Matką Założycielką (czyt. Bellą) założyłyśmy to forum.
No, to teraz Wy;)
Ja też mam się przedstawić? No, nie zaskodzi. Me imie, to (niestety) Baśka i go nie nawidzę. Mieszkam niedaleko Cyzi, jestem uzależniona od książek, uwielbiam rysować i słuchać muzyki. Jestem nienormalna i proszę o wyrozumiałość przez wzgląd na ten fakt .
A ja mam na imię Kamil. Uzależniony od książek i od komputerka. Mam 14 lat i to by było a tyle... Aha też mieszkam w 100 tysięcznej wiosce. Chyba o niczym nie zapomniałem...
Nie piszemy dużymi literami, spacja między Nie i zapomniałem (nie z czasownikami piszemy oddzielnie), po "wiosce" krpoka a nie znak mniejszości, uzależniony a nieuzależniny, mieszkam a nie mieshkam. Niby takie drobnostki które mogą się zdażyć przy szybkim pisaniu na klawiaturze, ale kłują w oczy, szczególnie w takim nagromadzeniu. W przyszłości najpierw przeczytaj swój post nim go opublikujesz. Bella
Tjaa... Czepia się osoba, która pisze "który" przez "u", zamiast "za chwilę" jako "zahwile", a "komputer" ma za "kąpóter". Do czego zmierzam - zostaw Scorpiona, bo Scorpion moim przyjacielem jest! C.
Zignoruję to ewidentne kłamstwo - komputer piszę dobrze! A zahwil to twoja wina...
Oj, zwracam honor... Mylisz się jeszcze w wyrazie "Twój"
Ostatnio edytowany przez Bella (2008-05-04 17:50:29)
Witamy, witamy... Tak, zapomniałam, mój wiek... Za sześć lat otrzymam dowód osobisty... Policzcie sobie ;p.